Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Holidaze

01/10/2015 | Flixfilm

Se Holidaze på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Family, Romance
Instruktør: Jerry Ciccoritti
Skuespillere: Jennie Garth, Cameron Mathison, Kristin Booth, Maria del Mar
Spilletid: 86 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Mandarin, German
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Melody Gerard er en magtfuld erhvervschef, men hun får en ubehagelig overraskelse, da hun en dag vågner i et andet univers.


Se Holidaze på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHolidaze havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Holidaze ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Holidaze herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Holidaze er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holidaze stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar