Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » HollyBlood

HollyBlood

07/09/2022 | Flixfilm

HollyBlood på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Fantasy, Horror
Instruktion: Jesús Font
Skuespillere: Óscar Casas, Isa Montalbán, Jordi Sánchez
Spilletid: 87 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.3

Handling: En genert teenager, der er desperat efter at vinde sin forelskedes kærlighed, forklæder sig som en vampyr, uvidende om, at en rigtig udødelig lurer i baggrunden.

HollyBlood havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til HollyBlood på YouTube.Se HollyBlood på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om HollyBlood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at HollyBlood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame HollyBlood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til HollyBlood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar