Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hollywood Banker

Hollywood Banker

18/09/2022 | Flixfilm

Hollywood Banker på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, Family
Instruktion: Rozemyn Afman
Skuespillere: Frans J. Afman, Dino De Laurentiis, Martha De Laurentiis
Spilletid: 82 min
Land: Netherlands, United States
Sprog: English, Dutch
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Dokumentar om den indflydelsesrige hollandske bankmand Frans Afmans liv – manden bag finansieringsmodellen for storfilm som Terminator, Rambo med flere.

Hollywood Banker havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hollywood Banker på YouTube.Se Hollywood Banker på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hollywood Banker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hollywood Banker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hollywood Banker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hollywood Banker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar