Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hollywood Darlings

Hollywood Darlings

23/11/2018 | Flixfilm

Se Hollywood Darlings på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Beverley Mitchell, Jodie Sweetin, Christine Lakin, Brandon Breault
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Vi følger tre tidligere barnestjerner fra 90'erne og deres barndomsvenner på skøre eventyr, da de bliver mødre og genopfinder deres karrierer i 30-årsalderen.

Hollywood Darlings (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hollywood Darlings på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hollywood Darlings (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hollywood Darlings (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hollywood Darlings, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hollywood Darlings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar