Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hollywood Darlings

Hollywood Darlings

23/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Hollywood Darlings på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Beverley Mitchell, Jodie Sweetin, Christine Lakin, Brandon Breault
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Vi følger tre tidligere barnestjerner fra 90'erne og deres barndomsvenner på skøre eventyr, da de bliver mødre og genopfinder deres karrierer i 30-årsalderen.


Se Hollywood Darlings på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hollywood Darlings (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hollywood Darlings (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hollywood Darlings herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hollywood Darlings er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hollywood Darlings (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar