Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hollywood

Hollywood

01/05/2020 | Flixfilm

Hollywood på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Corenswet, Darren Criss, Laura Harrier
Spilletid: 347 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I Hollywood efter 2. verdenskrig vil en gruppe ambitiøse skuespillere og filmproducenter gøre næsten alt for, at deres drømme bliver til virkelighed.Se Hollywood på Netflix
Anmeldelse: Hollywood - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hollywood (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hollywood på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hollywood (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hollywood (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hollywood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hollywood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar