Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Holmes and Watson

Holmes and Watson

16/10/2020 | Flixfilm

Se Holmes and Watson på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da dronningen modtager en mystisk dødstrussel, tager detektiven Sherlock Holmes og hans makker, dr. John Watson, vanvittige påfund i brug for at løse sagen.Se Holmes and Watson på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Holmes and Watson havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Holmes and Watson ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Holmes and Watson:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Holmes and Watson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holmes and Watson stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Holmes and Watson

  1. Tom - kl. 04:49, 16-10-2020:

    Arghhhh… Dette indlæg skal lige tjekkes igennem.

    Skriv kommentar