Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Holy Camp!

Holy Camp!

06/02/2018 | Flixfilm

Se Holy Camp! på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Musical
Instruktør: Javier Ambrossi, Javier Calvo
Skuespillere: Macarena García, Anna Castillo, Belén Cuesta, Gracia Olayo
Spilletid: 108 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I denne musicalkomedie møder vi to rebelske teenagepiger, der elsker elektronisk musik. De får en skelsættende oplevelse på en katolsk sommerlejr ledet af nonner.

Holy Camp! havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Holy Camp! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Holy Camp! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holy Camp! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Holy Camp!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Holy Camp! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar