Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Holy Family

Holy Family

14/10/2022 | Flixfilm

Holy Family på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Najwa Nimri, Alba Flores, Álex García
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En familie, der skjuler en chokerende hemmelighed, starter forfra i Madrid, hvor nye forhold komplicerer deres planer, og fortiden begynder at indhente dem.Se Holy Family på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Holy Family (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Holy Family på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Holy Family (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holy Family (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Holy Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Holy Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar