Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Holy Goalie

Holy Goalie

27/04/2018 | Flixfilm

Se Holy Goalie på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Curro Velázquez
Skuespillere: Karra Elejalde, Alain Hernández, El Langui, Macarena García
Spilletid: 95 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En ung præst træner en flok klodsede munke for at vinde en fodboldturnering og redde deres kloster fra at blive lavet om til et hotel.


Se Holy Goalie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHoly Goalie (Hellige være fodbold) havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Holy Goalie (Hellige være fodbold) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Holy Goalie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Holy Goalie (Hellige være fodbold) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holy Goalie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar