Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Holy Hell

Holy Hell

01/09/2016 | Flixfilm

Holy Hell på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Drama
Instruktion: Will Allen
Skuespillere: Will Allen, Dimitrius Pulido, Phillipe Coquet
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Et tidligere medlem af en californisk kult fortæller om sin vej fra idealisme til skuffelse, da alarmerende oplysninger om kultens leder kommer frem i lyset.

Holy Hell havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Holy Hell på YouTube.Se Holy Hell på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Holy Hell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holy Hell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Holy Hell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Holy Hell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar