Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Holy Hell

Holy Hell

01/09/2016 | Flixfilm

Se Holy Hell på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Will Allen
Skuespillere: Amy Allen, Cristala Allen, Gina Allen, Will Allen
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Et tidligere medlem af en californisk kult fortæller om sin vej fra idealisme til skuffelse, da alarmerende oplysninger om kultens leder kommer frem i lyset.


Se Holy Hell på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHoly Hell havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Holy Hell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Holy Hell herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Holy Hell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holy Hell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar