Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Home: Adventures with Tip & Oh

Home: Adventures with Tip & Oh

20/07/2018 | Flixfilm

Se Home: Adventures with Tip & Oh på Netflix

Indspilningsår: 2016–2018
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rachel Crow, Mark Whitten, Ana Ortiz, Ron Funches
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Et utilpasset rumvæsen ved navn Oh flytter ind hos Tip og hendes familie i en serie, der fortsætter den dynamiske duos eventyr, hvor filmen sluttede.

Home: Adventures with Tip & Oh (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Home: Adventures with Tip & Oh på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Home: Adventures with Tip & Oh (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Home: Adventures with Tip & Oh (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Home: Adventures with Tip & Oh, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Home: Adventures with Tip & Oh er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar