Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Home Alone 3

Home Alone 3

15/11/2013 | Flixfilm

Se Home Alone 3 på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Comedy, Crime, Family
Instruktør: Raja Gosnell
Skuespillere: Alex D. Linz, Olek Krupa, Rya Kihlstedt, Lenny von Dohlen
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, Polish
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: Nogle amatøragtige spioner prøver at få en stjålet mikrochip tilbage, som de kom til at give en lille dreng, der er alene hjemme med skoldkopper.


Se Home Alone 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHome Alone 3 havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Home Alone 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Home Alone 3 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Home Alone 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Home Alone 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar