Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Home Alone

Home Alone

11/03/2015 | Flixfilm

Se Home Alone på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Chris Columbus
Skuespillere: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En 8-årig dreng efterlades alene hjemme ved et uheld og må forsvare hjemmet, da et par knapt så kloge indbrudstyve får et godt øje til huset.


Se Home Alone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHome Alone havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Home Alone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Home Alone herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Home Alone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Home Alone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Home Alone

  1. Niklas - kl. 20:56, 16-10-2019:

    Jeg kan ikke finde filmen på Netflix. Er der en måde så jeg kan? Eller har de fjernet den?

    Skriv kommentar