Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Home Alone

Home Alone

11/03/2015 | Flixfilm

Home Alone på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Chris Columbus
Skuespillere: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En 8-årig dreng efterlades alene hjemme ved et uheld og må forsvare hjemmet, da et par knapt så kloge indbrudstyve får et godt øje til huset.

Home Alone havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Home Alone på YouTube.Se Home Alone på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Home Alone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Home Alone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Home Alone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Home Alone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Home Alone

  1. Niklas - kl. 20:56, 16-10-2019:

    Jeg kan ikke finde filmen på Netflix. Er der en måde så jeg kan? Eller har de fjernet den?

Skriv kommentar