Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Home for Christmas

Home for Christmas

05/12/2019 | Flixfilm

Se Home for Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ida Elise Broch, Eric Curtis Johnson, Gabrielle Leithaug, Mads Sjøgård Pettersen
Spilletid: 29 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Singlepigen Johanne, der er træt af de evindelige kommentarer om hendes kærlighedsliv, påbegynder en 24-dages jagt på en kæreste, hun kan tage med hjem til jul.Se Home for Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Home for Christmas (Hjem til jul) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Home for Christmas (Hjem til jul) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Home for Christmas:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Home for Christmas (Hjem til jul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Home for Christmas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Home for Christmas

  1. J.A - kl. 19:30, 05-12-2019:

    Virkelig god serie, slutter lidt midt i det spændene men stadig virkelig god(:

  2. Sigrid Liv - kl. 00:49, 29-12-2019:

    Stemningsfyldt, spækket med humor og super godt castet. Den går lige i hjertet uden på noget tidspunkt at blive kedelig eller uvæsentlig.
    Jeg glæder mig vildt til næste sæson. Hvem er den sidste gæst der dukker op juleaften..?? Kan næsten ikke vente.

    Skriv kommentar