Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Home for Rent

Home for Rent

12/08/2023 | Flixfilm

Home for Rent på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Sophon Sakdaphisit
Skuespillere: Nittha Jirayungyurn, Sukollawat Kanarot, Penpak Sirikul
Spilletid: 124 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da hendes gode lejere går amok, bliver en udlejer terroriseret af en kult, der tilsyneladende har hvervet hendes mand, og som nu retter blikket mod hendes datter.Se Home for Rent på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Home for Rent havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Home for Rent på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Home for Rent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Home for Rent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Home for Rent, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Home for Rent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar