Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Home Game

Home Game

26/06/2020 | Flixfilm

Se Home Game på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark Strong
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Denne dokumentarserie stiller skarpt på unikke og farlige traditionelle sportsgrene fra hele verden samt de samfund og kulturer, hvor de er populærest.

Home Game (Usædvanlige sportsgrene fra hele verden) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Home Game på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Home Game (Usædvanlige sportsgrene fra hele verden) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Home Game (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Home Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Home Game (Usædvanlige sportsgrene fra hele verden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar