Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Home Improvement

Home Improvement

01/01/2015 | Flixfilm

Home Improvement på Netflix

Produktionsår: 1991–1999
Genre: Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tim Allen, Earl Hindman, Taran Noah Smith
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Stand-up-komikeren Tim Allen blev megastjerne, da han brugte dele af sit show som basis for denne prisbelønnede tv-serie om den kiksede handyman Tim Taylor.

Home Improvement havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Home Improvement på YouTube.Se Home Improvement på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Home Improvement ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Home Improvement stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Home Improvement, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Home Improvement er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Home Improvement

  1. brian - kl. 01:34, 04-02-2019:

    hej send ti tommelfingere (home improvment) igen . bedste serie ever

Skriv kommentar