Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Home Improvement

Home Improvement

01/01/2015 | Netflix

Se Home Improvement på Netflix

Indspilningsår: 1991–1999
Genre: Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tim Allen, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Stand-up-komikeren Tim Allen blev megastjerne, da han brugte dele af sit show som basis for denne prisbelønnede tv-serie om den kiksede handyman Tim Taylor.


Se Home Improvement på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Home Improvement havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Home Improvement ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Home Improvement herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Home Improvement er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Home Improvement stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Home Improvement

  1. brian - kl. 01:34, 04-02-2019:

    hej send ti tommelfingere (home improvment) igen . bedste serie ever

    Skriv kommentar