Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Home Made Simple

Home Made Simple

11/12/2018 | Flixfilm

Home Made Simple på Netflix

Produktionsår: 2011–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Laila Ali, Paige Davis, Jeremiah Brent
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Eksperter inden for design, byggeri og madlavning besøger folk i deres hjem og hjælper dem med at ændre deres omgivelser og forenkle deres liv.

Home Made Simple (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Home Made Simple på YouTube.Se Home Made Simple på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Home Made Simple (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Home Made Simple (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Home Made Simple, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Home Made Simple er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar