Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Home Made Simple

Home Made Simple

11/12/2018 | Flixfilm

Se Home Made Simple på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Paige Davis, Laila Ali, Jeremiah Brent, Amy Devers
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Eksperter inden for design, byggeri og madlavning besøger folk i deres hjem og hjælper dem med at ændre deres omgivelser og forenkle deres liv.


Se Home Made Simple på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHome Made Simple (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Home Made Simple (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Home Made Simple herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Home Made Simple er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Home Made Simple (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar