Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Home Team

Home Team

28/01/2022 | Flixfilm

Home Team på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Sport
Instruktion: Charles Kinnane, Daniel Kinnane
Skuespillere: Kevin James, Taylor Lautner, Rob Schneider
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: I denne familiekomedie, der er baseret på en sand historie, håber den suspenderede NFL-træner Sean Payton at komme tættere på sin søn ved at træne hans football-hold.Se Home Team på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Home Team havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Home Team på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Home Team ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Home Team stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Home Team, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Home Team er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar