Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Home

01/04/2023 | Flixfilm

Home på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Tim Johnson
Skuespillere: Jim Parsons, Rihanna, Steve Martin
Spilletid: 94 min
Land: United States, India
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Et rumvæsen kaldet Oh bliver venner med en lille pige og hjælper hende med at finde hendes mor, mens hans "folk" invaderer og overtager planeten.Se Home på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Home havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Home på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Home, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar