Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Homecoming: A film by Beyoncé

Homecoming: A film by Beyoncé

17/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Homecoming: A film by Beyoncé på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Dette intime kig ind i Beyoncés berømte Coachella-optræden fra 2018 afslører den følelsesbetonede vej fra kreativt koncept til kulturel bevægelse.


Se Homecoming: A film by Beyoncé på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Homecoming: A film by Beyoncé havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Homecoming: A film by Beyoncé ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Homecoming: A film by Beyoncé herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Homecoming: A film by Beyoncé er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Homecoming: A film by Beyoncé stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar