Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Homecoming: A film by Beyoncé

Homecoming: A film by Beyoncé

17/04/2019 | Flixfilm

Se Homecoming: A film by Beyoncé på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Dette intime kig ind i Beyoncés berømte Coachella-optræden fra 2018 afslører den følelsesbetonede vej fra kreativt koncept til kulturel bevægelse.


Se Homecoming: A film by Beyoncé på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHomecoming: A film by Beyoncé havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Homecoming: A film by Beyoncé ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Homecoming: A film by Beyoncé herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Homecoming: A film by Beyoncé er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Homecoming: A film by Beyoncé stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar