Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Homeland sæson 2 kommer snart på Netflix

Homeland sæson 2 kommer snart på Netflix

31/03/2014 | Flixfilm

homeland serie netflix danmarkNetflix har netop annonceret, at anden sæson af den populære serie Homeland har premiere på streamingtjenesten søndag d. 6 april. Første sæson af Homeland kan ses allerede nu på Netflix.

Homeland er en amerikanske tv-serie der handler om en officer hos CIA (Central Intelligence Agency), der mener at en amerikansk marinesoldat, som blev holdt fanget af Al-Qaeda, er blevet omvendt af terroristerne og nu har planer om, at ødelægge den amerikanske infrastruktur indefra. Serien har skuespillerne Claire Danes og Damian Lewis i rollerne som henholdsvis officer og marinesoldat.

Sæson 2 af Homeland har været længe ventet blandt de danske Netflix-medlemmerne og en undersøgelse foretaget af Flixfilm tidligere på året viste, at serien er den meste fortrukne blandt danskerne.

LÆS OGSÅ:   Adam McKay dropper Netflix-film med Robert Pattinson, Amy Adams og Robert Downey Jr.

Tilbage i juni opfangede vi et rygte om, at sæson 2 af Homeland snartligt ville få premiere. Det rygte holdte desværre ikke stik, men nu er det altså sikkert, at Homeland sæson 2 får premiere på Netflix 6. april.

Se Homeland på Netflix Danmark: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar