Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Homeland sæson 2 kommer snart på Netflix

Homeland sæson 2 kommer snart på Netflix

31/03/2014 | Flixfilm

homeland serie netflix danmarkNetflix har netop annonceret, at anden sæson af den populære serie Homeland har premiere på streamingtjenesten søndag d. 6 april. Første sæson af Homeland kan ses allerede nu på Netflix.

Homeland er en amerikanske tv-serie der handler om en officer hos CIA (Central Intelligence Agency), der mener at en amerikansk marinesoldat, som blev holdt fanget af Al-Qaeda, er blevet omvendt af terroristerne og nu har planer om, at ødelægge den amerikanske infrastruktur indefra. Serien har skuespillerne Claire Danes og Damian Lewis i rollerne som henholdsvis officer og marinesoldat.

Sæson 2 af Homeland har været længe ventet blandt de danske Netflix-medlemmerne og en undersøgelse foretaget af Flixfilm tidligere på året viste, at serien er den meste fortrukne blandt danskerne.

LÆS OGSÅ   Netflix omdanner et af de mest hypede computerspil til serie

Tilbage i juni opfangede vi et rygte om, at sæson 2 af Homeland snartligt ville få premiere. Det rygte holdte desværre ikke stik, men nu er det altså sikkert, at Homeland sæson 2 får premiere på Netflix 6. april.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Homeland på Netflix Danmark: Link.    Skriv kommentar