Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Homeland sæson 4 på Netflix Danmark

Homeland sæson 4 på Netflix Danmark

28/09/2015 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret på deres hjemmeside, at hele fjerde sæson af Homeland får premiere på Netflix Danmark d. 6. oktober.

Den nye sæson vil helt sikkert blive vel modtaget af de danske Netflix-medlemmer, da flere optællinger af Flixfilm har vist, at serien er blandt de mest populære på streamingtjenesten i Danmark. Efter premieren af sæson 4 vil alle de første fire sæsoner af Homeland kunne ses på Netflix Danmark.

Premieren på Netflix sker umiddelbart i forlængelse af at Homeland sæson 5 får premiere på amerikansk tv. Hvis man iøvrigt ikke kan vente på at denne kommer på Netflix Danmark, kan man også følge med på DR2, som viser et ugentligt afsnit af sæson 5 fra midten af oktober.

Homeland er en amerikanske krimi-serie, som handler om CIA-agenten Carrie Mathison (Claire Danes), der mener at en amerikansk marinesoldat, som blev holdt fanget af terroristgruppen Al-Qaeda, er blevet omvendt af fjenden og nu har planer om, at terrorisere det det amerikanske samfund. Dette bringer agenten ud på en turbulent mission og i sæson 4 ser vi hvorledes Carrie kaster al sin energi ind i sit nye job som chef for CIA’s Kabul-kontor, som får voldsomme følger.

LÆS OGSÅ   Netflix præsenterer ny svensk komediefilm; 'One More Time'

Artiklen fortsætter under annoncen

Homeland har vundet adskillige priser, heriblandt en Emmy Award, men trods seriens popularitet, er det endnu ikke afgjort om der kommer en Homeland sæson 6.

Se Homeland sæson 4 på Netflix Danmark fra d. 6. oktober.
4 kommentarer til Homeland sæson 4 på Netflix Danmark

 1. Kurt - kl. 10:01, 29-09-2015:

  Kan vi nu stole på det, de skylder os jo stadig Under The Dome sæson 2 og Supernatural sæson 9 🙂

 2. Flixfilm - kl. 10:08, 29-09-2015:

  Hej Kurt,

  Det har du ret i, men hvis du går ind under Homeland på Netflix.com, så skriver de det selv. Man må gå ud fra at de er til at stole på 🙂

 3. merete - kl. 14:36, 04-01-2016:

  Hej Har man en dato for hvornår Homeland sæson 5 starter 4. Sidsel - kl. 19:07, 04-01-2016:

  Hej, hvornår er Homeland sæson 5 tilgængelig på Netflix? 🙂

Skriv kommentar