Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Homeland’-skaber klar med spændingsmættet Netflix-serie ‘The Diplomat’

‘Homeland’-skaber klar med spændingsmættet Netflix-serie ‘The Diplomat’

09/04/2023 | Flixfilm

Midt i en international krise scorer en karrierediplomat et højt profileret job, som hun ikke er egnet til, hvilket får enorme konsekvenser for hendes ægteskab og politiske fremtid.

Sådan lyder præmissen for den kommende politiske Netflix-serie ‘The Diplomat’, som er skabt af Debora Cahn, der tidligere har stået bag de populære serier ‘Homeland’ og ‘The West Wing’.

‘The Diplomat’ får premiere på streamingtjenesten den 20. april, og nederst i artiklen kan du se en trailer til første sæson, som er på 8 episoder.

I det politiske drama bliver Kate Wyler (Keri Russell) udnævnt som den nye amerikanske ambassadør i Storbritannien. Det er dog ikke noget som umiddelbart huer hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun skulle nemlig have været til Afghanistan og hjulpet til med internationale kriser, men i London bliver hun nødt til at skabe strategiske alliancer og tilpasse sig sin nye plads i rampelyset – alt imens hun forsøger at overleve sit ægteskab med karrierediplomaten og den politiske stjerne Hal Wyler (Rufus Sewell).

LÆS OGSÅ:   Skaberen af 'Don't Look Up' klar med stjernespækket seriemorder-film

Foruden Keri Russell (‘The Americans’, ‘Felicity’) og Rufus Sewell (‘The Man in the High Castle’) medvirker også David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear og Ato Essandoh i den spændingsmættede amerikanske serie.

Se ‘The Diplomat’ på Netflix Danmark fra den 20. april.
Skriv kommentar