Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Homeland

12/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Homeland på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Claire Danes, Mandy Patinkin, Rupert Friend, Maury Sterling
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: I dette medrivende og Emmy-vindende drama mistænker en CIA-agent en netop hjemvendt marineinfanterist for at være blevet terrorist efter otte år som krigsfange.


Se Homeland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Homeland (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Homeland (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Homeland herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Homeland er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Homeland (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar