Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Homeland

12/02/2019 | Flixfilm

Se Homeland på Netflix

Produktionsår: 2011–2020
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Claire Danes, Mandy Patinkin, Damian Lewis
Spilletid: 55 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: I dette medrivende og Emmy-vindende drama mistænker en CIA-agent en netop hjemvendt marineinfanterist for at være blevet terrorist efter otte år som krigsfange.

Homeland (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Homeland på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Homeland (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Homeland (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Homeland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Homeland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar