Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Homeland

12/02/2019 | Flixfilm

Se Homeland på Netflix

Indspilningsår: 2011–2020
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Claire Danes, Mandy Patinkin, Rupert Friend, Maury Sterling
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: I dette medrivende og Emmy-vindende drama mistænker en CIA-agent en netop hjemvendt marineinfanterist for at være blevet terrorist efter otte år som krigsfange.


Se Homeland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Homeland (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Homeland (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Homeland:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Homeland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Homeland (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar