Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Homemade

01/07/2020 | Flixfilm

Se Homemade på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Cate Blanchett, Peter Sarsgaard, Kristen Stewart
Spilletid: 138 min
Land: Chile, Italy
Sprog: English, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Anmelderroste filmskabere fra hele verden får afløb for deres kreativitet under COVID-19-isolationen med denne alsidige samling kortfilm, der spænder over flere genrer.

Homemade (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Homemade på YouTube.Se Homemade på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Homemade (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Homemade (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Homemade, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Homemade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar