Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Homemade

01/07/2020 | Flixfilm

Se Homemade på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Christopher Abbott, Kumiko Kaur Chadha Berges, Cate Blanchett, Javier Cámara
Spilletid: 138 min
Land: Chile, Italy
Sprog: English, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Anmelderroste filmskabere fra hele verden får afløb for deres kreativitet under COVID-19-isolationen med denne alsidige samling kortfilm, der spænder over flere genrer.


Se Homemade på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Homemade (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Homemade (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Homemade:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Homemade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Homemade (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar