Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Homesick

27/12/2017 | Flixfilm

Homesick på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama
Instruktion: Anne Sewitsky
Skuespillere: Ine Marie Wilmann, Simon J. Berger, Anneke von der Lippe
Spilletid: 106 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian, English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Som voksne møder den ulykkelige danselærer Charlotte sin halvbror Henrik, og de indleder et livsforandrende, tabubelagt forhold.

Homesick (De nærmeste) havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Homesick på YouTube.Se Homesick på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Homesick (De nærmeste) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Homesick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Homesick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Homesick (De nærmeste) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar