Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Homesick

27/12/2017 | Flixfilm

Se Homesick på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Anne Sewitsky
Skuespillere: Ine Marie Wilmann, Simon J. Berger, Anneke von der Lippe, Silje Storstein
Spilletid: 106 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian, English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Som voksne møder den ulykkelige danselærer Charlotte sin halvbror Henrik, og de indleder et livsforandrende, tabubelagt forhold.


Se Homesick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHomesick (De nærmeste) havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Homesick (De nærmeste) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Homesick herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Homesick (De nærmeste) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Homesick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar