Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hometown Cha-Cha-Cha

Hometown Cha-Cha-Cha

10/10/2021 | Flixfilm

Se Hometown Cha-Cha-Cha på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Shin Min-a, Kim Seon-Ho, Lee Bong-ryun
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.6

Handling: En storbytandlæge åbner en ny praksis i et sammentømret lokalsamfund. Der møder hun en charmerende altmuligmand, der på alle måder er hendes diametrale modsætning.

Hometown Cha-Cha-Cha (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hometown Cha-Cha-Cha på YouTube.Se Hometown Cha-Cha-Cha på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hometown Cha-Cha-Cha (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hometown Cha-Cha-Cha (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hometown Cha-Cha-Cha, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hometown Cha-Cha-Cha er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar