Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Homies

07/04/2022 | Flixfilm

Homies på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktion: Jon Karthaus
Skuespillere: Gijs Naber, Eva Laurenssen, Victoria Koblenko
Spilletid: 100 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Timo bliver droppet af kæresten og kæmper for at vinde hende tilbage, men 22 kg kokain, den russiske mafia og hans egne bøvede bofæller spænder ben for romantikken.

Homies havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Homies på YouTube.Se Homies på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Homies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Homies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Homies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Homies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar