Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Homunculus

Homunculus

22/04/2021 | Flixfilm

Se Homunculus på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Fantasy, Thriller
Instruktør: Roman Dmitriev, Kirill Saveliev
Skuespillere: Arkady Davidovich, Konstantin Stupin, Dmitry Gan, Vladimir Ryazanov
Spilletid: 79 min
Land: Russia
Sprog: Russian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Sandhed og illusion smelter sammen da en hjemløs med hukommelsestab vågner op efter et medicineksperiment, der har givet ham evnen til at se folks dybeste traumer.

Homunculus havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Homunculus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Homunculus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Homunculus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Homunculus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Homunculus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar