Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hondros

01/07/2018 | Flixfilm

Se Hondros på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, War
Instruktør: Greg Campbell
Skuespillere: Pancho Bernasconi, Greg Campbell, Chris Hondros, Justin Merriman
Spilletid: 90 min
Land: Iraq, Libya, Liberia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Fotografen Chris Hondros satte livet på spil i verdens brændpunkter for at dække konflikter. Hans bedste ven undersøger historien bag hans mest betydningsfulde billeder.


Se Hondros på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHondros havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hondros ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hondros herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hondros er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hondros stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar