Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hondros

01/07/2018 | Flixfilm

Se Hondros på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, War
Instruktør: Greg Campbell
Skuespillere: Pancho Bernasconi, Greg Campbell, Chris Hondros, Justin Merriman
Spilletid: 90 min
Land: Iraq, Libya, Liberia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Fotografen Chris Hondros satte livet på spil i verdens brændpunkter for at dække konflikter. Hans bedste ven undersøger historien bag hans mest betydningsfulde billeder.

Hondros havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hondros på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hondros ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hondros stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hondros, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hondros er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar