Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Honey 2

26/03/2019 | Flixfilm

Se Honey 2 på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Bille Woodruff
Skuespillere: Gee Alexander, Gerry Bednob, Aaron Benjamin, Ariana Berlin
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Maria, der er fast besluttet på at vise, at hun er street-danser, tager direkte fra ungdomsfængslet til et kulturhus i Bronx, hvor hun møder sit danseidol, Honey Daniels.

Honey 2 havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Honey 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Honey 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Honey 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Honey 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Honey 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar