Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Honey 2

26/03/2019 | Flixfilm

Se Honey 2 på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Bille Woodruff
Skuespillere: Gee Alexander, Gerry Bednob, Aaron Benjamin, Ariana Berlin
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Maria, der er fast besluttet på at vise, at hun er street-danser, tager direkte fra ungdomsfængslet til et kulturhus i Bronx, hvor hun møder sit danseidol, Honey Daniels.


Se Honey 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHoney 2 havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Honey 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Honey 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Honey 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Honey 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar