Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Honey

01/04/2018 | Flixfilm

Se Honey på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Bille Woodruff
Skuespillere: Jessica Alba, Mekhi Phifer, Romeo Miller, Joy Bryant
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En hård, sexet danser fra den indre by bliver en succesfuld musikvideokoreograf, men hendes karriere bliver truet, da hendes mentor afpresser hende.


Se Honey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHoney havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Honey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Honey herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Honey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Honey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar