Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Honeydripper

Honeydripper

01/12/2014 | Flixfilm

Honeydripper på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Crime, Drama, History
Instruktion: John Sayles
Skuespillere: Danny Glover, LisaGay Hamilton, Yaya DaCosta
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Danny Glover spiller ejeren af et nedslidt spillested i Alabama, som han prøver at redde ved at hyre en berømt bluesmusiker til en enkeltstående koncert.

Honeydripper havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Honeydripper på YouTube.Se Honeydripper på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Honeydripper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Honeydripper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Honeydripper, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Honeydripper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar