Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Honeydripper

Honeydripper

01/12/2014 | Flixfilm

Se Honeydripper på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, History, Music, Musical
Instruktør: John Sayles
Skuespillere: Danny Glover, LisaGay Hamilton, Yaya DaCosta, Charles S. Dutton
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Danny Glover spiller ejeren af et nedslidt spillested i Alabama, som han prøver at redde ved at hyre en berømt bluesmusiker til en enkeltstående koncert.


Se Honeydripper på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHoneydripper havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Honeydripper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Honeydripper herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Honeydripper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Honeydripper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar