Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Honeymoon

Honeymoon

12/02/2015 | Flixfilm

Honeymoon på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: Leigh Janiak
Skuespillere: Rose Leslie, Harry Treadaway, Ben Huber
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Hvedebrødsdagene bliver til paranoia, da Bea går i søvne og skræmmer Paul med sin mere og mere besynderlige adfærd.

Honeymoon havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Honeymoon på YouTube.Se Honeymoon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Honeymoon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Honeymoon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Honeymoon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Honeymoon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar