Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Honor Diaries

Honor Diaries

05/09/2014 | Flixfilm

Se Honor Diaries på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Crime, News
Instruktør: Micah Smith
Skuespillere: Raheel Raza, Raquel Evita Saraswati, Juliana Taimoorazy
Spilletid: 61 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Følg ni kvinderettighedsforkæmperes tilværelse i muslimsk dominerede samfund, hvor de bl.a. kæmper mod undertrykkelse og tvangsægteskaber.


Se Honor Diaries på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHonor Diaries havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Honor Diaries ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Honor Diaries herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Honor Diaries er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Honor Diaries stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar