Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hood of Horror

Hood of Horror

15/12/2014 | Flixfilm

Hood of Horror på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy, Horror
Instruktion: Stacy Title
Skuespillere: Snoop Dogg, Daniella Alonso, Anson Mount
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Handling: Snoop Dogg er vært for denne hip-hop-horror-trilogi, der begynder med en uhyggelig historie om en pige, som mærker mordere med dødens mærke.

Hood of Horror havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hood of Horror på YouTube.Se Hood of Horror på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hood of Horror ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hood of Horror stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hood of Horror, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hood of Horror er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar