Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hood of Horror

Hood of Horror

15/12/2014 | Flixfilm

Se Hood of Horror på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Stacy Title
Skuespillere: Snoop Dogg, Hawthorne James, Gabriel Pimentel, Irina Voronina
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Beskrivelse: Snoop Dogg er vært for denne hip-hop-horror-trilogi, der begynder med en uhyggelig historie om en pige, som mærker mordere med dødens mærke.


Se Hood of Horror på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHood of Horror havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hood of Horror ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hood of Horror herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hood of Horror er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hood of Horror stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar