Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hook

15/06/2019 | Flixfilm

Se Hook på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Dustin Hoffman, Robin Williams, Julia Roberts, Bob Hoskins
Spilletid: 142 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Et højtflyvende eventyr fra Steven Spielbergs magiske verden med Robin Williams i hovedrollen som den voksne Peter Pan og Dustin Hoffman som den berygtede Kaptajn Klo.

Hook havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hook på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hook ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hook stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hook, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hook er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar