Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hoops

21/08/2020 | Flixfilm

Se Hoops på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Short
Instruktør: John Lyde
Skuespillere: Michael Birkeland, Kirby Heyborne, Maxwell Heyborne, Ethan Lyde
Spilletid: 22 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En rapkæftet high school-basketballtræner er sikker på, at han kan være med blandt de bedste, hvis bare han kan få sit elendige hold på fode. Held og lykke med projektet!


Se Hoops på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hoops (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hoops (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hoops:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hoops er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hoops (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar