Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hoops

21/08/2020 | Flixfilm

Hoops på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Comedy, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jake Johnson, Ron Funches, Cleo King
Spilletid: 25 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En rapkæftet high school-basketballtræner er sikker på, at han kan være med blandt de bedste, hvis bare han kan få sit elendige hold på fode. Held og lykke med projektet!

Hoops (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hoops på YouTube.Se Hoops på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hoops (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hoops (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hoops, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hoops er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar