Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hop

26/07/2018 | Flixfilm

Se Hop på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Tim Hill
Skuespillere: James Marsden, Russell Brand, Kaley Cuoco, Hank Azaria
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Chinese, Spanish, French, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En arbejdsløs dovenkrop får pludselig meget travlt, da han kører påskeharen over, og bliver nødt til at overtage harens pligter, så påskefesten kan fortsætte.


Se Hop på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHop havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hop ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hop herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hop stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar