Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hop

01/01/2021 | Flixfilm

Hop på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Tim Hill
Skuespillere: Russell Brand, James Marsden, Elizabeth Perkins
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English, Chinese, Spanish, French, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En arbejdsløs dovenkrop får pludselig meget travlt, da han kører påskeharen over, og bliver nødt til at overtage harens pligter, så påskefesten kan fortsætte.Se Hop på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hop havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hop på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hop ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hop stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar