Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hope Frozen: A Quest to Live Twice

Hope Frozen: A Quest to Live Twice

15/09/2020 | Flixfilm

Se Hope Frozen: A Quest to Live Twice på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En thailandsk videnskabsmand og hans familie beslutter sig for at nedfryse deres elskede, døende barn. Denne hjertevarme dokumentar følger deres rejse.


Se Hope Frozen: A Quest to Live Twice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hope Frozen: A Quest to Live Twice (Frossent håb: En ny chance for at leve) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hope Frozen: A Quest to Live Twice (Frossent håb: En ny chance for at leve) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hope Frozen: A Quest to Live Twice:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hope Frozen: A Quest to Live Twice (Frossent håb: En ny chance for at leve) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hope Frozen: A Quest to Live Twice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar