Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hope: One in a Billion

Hope: One in a Billion

15/12/2019 | Flixfilm

Hope: One in a Billion på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Brodje Wemboendja
Skuespillere: Gift Ngoepe, Grant Arbuckle, Chris Ngoepe
Spilletid: N/A
Land: United States, South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Den bemærkelsesværdige, sande historie om Gift Ngoepe, der blev den første afrikaner til at spille Major League Baseball, bliver fortalt i denne inspirerende dokumentar.

Hope: One in a Billion havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hope: One in a Billion på YouTube.Se Hope: One in a Billion på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hope: One in a Billion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hope: One in a Billion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hope: One in a Billion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hope: One in a Billion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar