Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hope Springs

Hope Springs

01/01/2016 | Flixfilm

Se Hope Springs på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: David Frankel
Skuespillere: Meryl Streep, Tommy Lee Jones, Steve Carell, Jean Smart
Spilletid: 100 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Jagten på lykken kan føre dig uventede steder hen – som f.eks. USA, som det er tilfældet for en engelsk kunstner, hvis kæreste har giftet sig med en anden.

Hope Springs havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hope Springs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hope Springs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hope Springs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hope Springs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hope Springs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar