Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hope

26/08/2016 | Flixfilm

Hope på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama
Instruktion: Joon-ik Lee
Skuespillere: Re Lee, Sol Kyung-gu, Ji-won Uhm
Spilletid: 122 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Handling: 8-årige So-won overlever et brutalt sexovergreb, og hendes familie kæmper for at hjælpe hende, samtidig med at de skal håndtere deres egen sorg og vrede.

Hope havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hope på YouTube.Se Hope på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hope ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hope stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hope, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hope er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar