Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Hør musikken fra Stranger Things

Hør musikken fra Stranger Things

15/08/2016 | Flixfilm

stranger things netflix dkEfter ønske fra de mange fans af den populære Netflix-serie Stranger Things, som havde premiere på streamingtjenesten den 15. juli, har Netflix netop udsendt soundtracket til serien. Det er på nuværende tidspunkt kun tilgængeligt på Apple Music, men du kan nederst i artiklen smuglytte til albummet.

Musikken fra den populære sci-fi serie er lavet af Kyle Dixon og Michael Stein fra det amerikanske band S U R V I V E, og hvis man er vild med 80’er ambient, som kendetegner lyden fra Stranger Things, så bør man tjekke bandets øvrige udgivelser. Der kommer desuden også et soundtrack “Volume 2” til Stranger Things, som byder på mere musik fra serien.

I Stranger Things forsvinder en dreng på mystisk vis, og hans mor (Winona Ryder) igangsætter en større efterforskning sammen med det lokale politi. Undervejs afsløres en række mysterier om bl.a. den amerikanske regerings top-hemmelige eksperimenter, nogle uhyggelige overnaturlige kræfter og en meget mystisk lille pige.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i oktober 2022

Musikken fra Stranger Things er dog ikke det eneste soundtrack fra Netflix som netop er udkommet. Også musikken fra serien The Get Down af Baz Luhrmann er netop udkommet på iTunes. Her er der dog ikke tale om “stemningsmusik,” men dette album byder på helt nye sange med bl.a. NAS og Christina Aguilera.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lyt til musikken fra Stranger Things herunder og se alle afsnit af Stranger Things på Netflix Danmark.Skriv kommentar