Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Hør Oh Land fortolke nationalsangen i ‘The Rain’

Hør Oh Land fortolke nationalsangen i ‘The Rain’

26/04/2018 | Flixfilm

Onsdag d. 25. april var skuespillerne og folkene bag Netflix’ første danske serie ‘The Rain’ samlet i Svejsehallen på Refshaleøen i København til en verdenspremiere på de tre afsnit.

Til arrangement blev det også afsløret, at den danske musiker og sanger Oh Land har lavet en ny fortolkning af den danske nationalsang, som afspejler seriens post-apokalyptiske univers, hvor en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning.

Du kan høre Oh Lands version af nationalsagen, som meget passende har fået titlen; ‘Der VAR et yndigt land’ og en trailer til ‘The Rain’ nederst i artiklen.

Flixfilm har også fået lov til at se de første tre afsnit af ‘The Rain’ og vi har dermed en anmeldelse klar ved premieren. Flixfilm.dk er dog ikke det eneste medie, som har fået lov til at se et par episoder på forhånd – Det samme har det amerikanske medie Digital Spy, og de skriver at ‘The Rain’ lever op til hypen;

“Man kunne frygte at ‘The Rain’ ville være en hyggelig teenagevenlig serie på baggrund af seriens beskrivelse, men heldigvis er den ikke det (…) Det er en tilfredsstillende fuldblodet og smukt filmisk serie, der retfærdiggøre hypen og viser, at skandinavien har meget mere at byde på en mørke krimimysterier,” skriver Digital Spy.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i december 2023

Artiklen fortsætter under annoncen

Civilisationen, som vi kender den, er i serien forsvundet. Seks år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, tilslutter et ungt søskendepar sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud på en farefuld rejse i et øde Skandinavien for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted.

Forventninger er dermed helt i top når alle episoder af første sæson af ‘The Rain’ får premiere d. 4. maj 2018, kun på Netflix.

‘The Rain’ er skabt af Jannik Tai Mosholt (‘Borgen’, ‘Rita’, ‘Follow the Money’), Esben Toft Jacobsen (‘The Great Bear’, ‘Beyond Beyond’) og Christian Potalivo (‘The New Tenants’, ‘Long Story Short’), mens rollerne bl.a. besættes af Alba August, Mikkel Boe Følsgaard og Lucas Lynggaard Tønnesen.
Skriv kommentar