Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Horizon Zero Dawn’ bliver til Netflix-serie

‘Horizon Zero Dawn’ bliver til Netflix-serie

26/08/2022 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at når ‘The Umbrella Academy’ slutter efter fjerde sæson, skal manden bag selvsamme serie, kaste sig over en filmatisering af spilfænomenet ‘Horizon Zero Dawn’.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Skaberen Steve Blackman har indgået en flerårig aftale med Netflix og det betyder at han har forpligtet sig til at lave to originale og eksklusive serier til streamingtjenesten.

Den første er som tidligere nævnt en filmatisering af PlayStation-spillet ‘Horizon Zero Dawn’, der foregår flere tusinde år ude i fremtiden i et post-apokalyptisk USA, som er blevet beboet af robotvæsner og andre højteknologiske maskiner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Katastrofen, der lagde USA og resten af verden øde hen er forlængst blevet glemt, men de tidligere fredelige maskiner er på mystisk vis blevet onde og forsøger at udslette alt liv.

LÆS OGSÅ:   Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; 'Reservatet'

Det episke sci-fi-spil er blevet solgt i mere end 20 millioner eksemplar siden første udgivelse i 2017.

Eftersom Steve Blackman første skal være færdig med ‘The Umbrella Academy’ må vi formentlig vente et par år inden at ‘Horizon Zero Dawn’-serien ligger klar til streaming på Netflix.

Foruden ‘Horizon Zero Dawn’, kaster Blackman sig også over den originale ‘Orbital’, der beskrives som værende en thriller, der foregår på den internationale rumstation, ISS.
Skriv kommentar