Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horrible Bosses 2

Horrible Bosses 2

27/10/2015 | Flixfilm

Se Horrible Bosses 2 på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Sean Anders
Skuespillere: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day
Spilletid: 108 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Tre venner er trætte af deres job og starter egen virksomhed. Da de bliver narret af en investor, lægger de planer om at kidnappe hans søn.

Horrible Bosses 2 havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Horrible Bosses 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Horrible Bosses 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horrible Bosses 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Horrible Bosses 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Horrible Bosses 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar