Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horrible Bosses 2

Horrible Bosses 2

27/10/2015 | Flixfilm

Se Horrible Bosses 2 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Sean Anders
Skuespillere: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day, Jennifer Aniston
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Tre venner er trætte af deres job og starter egen virksomhed. Da de bliver narret af en investor, lægger de planer om at kidnappe hans søn.


Se Horrible Bosses 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHorrible Bosses 2 havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Horrible Bosses 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Horrible Bosses 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Horrible Bosses 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horrible Bosses 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar