Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horrible Bosses

Horrible Bosses

01/07/2018 | Flixfilm

Se Horrible Bosses på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Seth Gordon
Skuespillere: Jason Bateman, Steve Wiebe, Kevin Spacey, Charlie Day
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I denne komedie kan tre utilfredse kammerater ikke forlade deres ynkelige jobs, så de finder på en kreativ strategi for at eliminere hinandens chefer.

Horrible Bosses (De satans chefer) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Horrible Bosses på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Horrible Bosses (De satans chefer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horrible Bosses stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Horrible Bosses, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Horrible Bosses (De satans chefer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar