Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horrible Bosses

Horrible Bosses

01/07/2018 | Flixfilm

Se Horrible Bosses på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Seth Gordon
Skuespillere: Jason Bateman, Steve Wiebe, Kevin Spacey, Charlie Day
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: I denne komedie kan tre utilfredse kammerater ikke forlade deres ynkelige jobs, så de finder på en kreativ strategi for at eliminere hinandens chefer.


Se Horrible Bosses på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHorrible Bosses (De satans chefer) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Horrible Bosses (De satans chefer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Horrible Bosses herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Horrible Bosses (De satans chefer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horrible Bosses stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar