Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Horror Homes

Horror Homes

01/02/2019 | Flixfilm

Horror Homes på Netflix

Produktionsår: 2015–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jill Halfpenny, Darren Tighe, Phil Tester
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Drømmehjem bliver forvandlet til veritable rædselshuse, når svamp, maddiker, naturkatastrofer og andre ubehageligheder gør deres indtog.

Horror Homes (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Horror Homes på YouTube.Se Horror Homes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Horror Homes (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Horror Homes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Horror Homes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Horror Homes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar